Your Cart

Gratis verzending vanaf €70 Levering binnen 3-7 werkdagen Duurzame levering via PostNL

Teamkleding bedrukken

Teamkleding bedrukken


Teamkleding bedrukken op maat

Bij Sportkledingopmaat.nl begrijpen wij het belang van professionele en herkenbare teamkleding. Of het nu gaat om een sportteam, bedrijfsteam of schoolteam, een uniforme uitstraling versterkt het teamgevoel en maakt indruk op anderen.

Met onze hoogwaardige bedrukkingsapparatuur kun je jouw teamkleding naar een hoger niveau tillen. Op deze pagina lees je alles over het teamkleding bedrukken en de mogelijkheden die wij aanbieden.
Diverse soorten textiel voor bedrijfskleding

 

Diverse soorten textiel

Bij het ontwerpen van teamkleding is de keuze van textiel van groot belang. Bij Sportkledingopmaat.nl bieden we een breed scala aan kwaliteitsstoffen om aan al jouw wensen te voldoen.

Voor sportteams die ademende kleding nodig hebben, hebben we lichte en vocht afvoerende materialen die het comfort van de spelers bevorderen. Aan de andere kant bieden we ook stevigere stoffen voor bijvoorbeeld bedrijfsteams die op zoek zijn naar duurzame en representatieve kleding. Met onze diverse opties kun je de perfecte stof kiezen die past bij de behoeften van jouw team.

Verschillende soorten transfers voor bedrukking

Het bedrukken van teamkleding biedt onbeperkte mogelijkheden om een unieke uitstraling te creëren. Sportkledingopmaat.nl maakt gebruik van diverse bedrukkingstechnieken om aan jouw wensen te voldoen. We bieden onder andere zeefdruk en transferdruk terwijl ook borduren een chique uitstraling geeft. Sublimatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Digitale transfers zijn ideaal voor het bedrukken van grote aantallen teamkledingstukken. Met transferdruk kunnen we zelfs individuele namen en nummers op de kleding aanbrengen, wat perfect is voor gepersonaliseerde sportteamoutfits.

Welke teamkleding bedrukken wij?

Wij bedrukken zoals jouw team dat nodig heeft. Het geeft ons voldoening als jouw team in de juiste teamkleding rondloopt. 

Het bedrukken van wedstrijdpakken, hoodies of gehele verenigingslijnen is wat wij onder andere doen.

Naast het specialisme in het bedrukken van teamkleding, onderscheiden wij ons in het brede scala aan textielopties dat wij aanbieden. Of het nu gaat om shirts, broeken, jassen of trainingspakken, Wij zorgen voor hoogwaardige bedrukkingen op verschillende soorten textiel, met aandacht voor zowel stijl als comfort.

Leverancier van o.a.

Sportkledingopmaat.nl is leverancier van Craft Sport- en Bedrijfskleding


Extra’s voor verenigingen

Besluit je als vereniging om Sportkledingopmaat.nl als vaste kledingleverancier te maken, dan gaan wij nog een stap verder. 

Wij maken een gehele lijn voor de vereniging en met de inrichting van een webshop kunnen de leden hun favoriete teamkleding bestellen.

Dit neemt jullie vereniging veel tijd en moeite uit handen, zodat iedereen zich kan richten op wat er echt toe doet: sporten en de club (financieel) steunen!

Bekijk welke verenigingen gebruik maken onze webshop functies. Link naar webshops


Webshops voor onder andere

Voor elke vereniging: Sportkledingopmaat.nl

We zijn er trots op dat wij een breed scala aan verenigingen kunnen bedienen. Of je nu een voetbalteam, hockeyclub, basketbalvereniging of welke sport dan ook vertegenwoordigt, bij Sportkledingopmaat.nl staan wij voor je klaar. Wij nemen de tijd om te begrijpen wat je nodig hebt, zodat wij sportkleding kunnen creëren die perfect past bij de identiteit en ambities van jouw vereniging.

Samen werken aan succes

Wij zijn gepassioneerd in het leveren van hoogwaardige sportkleding voor verenigingen. Wij geloven in de kracht van sport om gemeenschappen te verenigen en mensen samen te brengen. Door samen te werken met verenigingen streven wij naar succes op en buiten het speelveld. Laat Sportkledingopmaat.nl jouw club ondersteunen en samen werken aan een succesvolle toekomst! Voor meer informatie over een kledinglijn voor jouw sportvereniging, neem gerust contact met ons op via info@sportkledingopmaat.nl of bel ons op 085-0805632.

FAQ

Hoe kunnen wij verder helpen?

Bij Sportkledingopmaat.nl denken wij graag mee met jouw wensen. Wil jij meer informatie over een eigen kledinglijn of ben je toe aan een oriënterend gesprek. We helpen je graag verder.

Liever telefonisch contact, bel ons op 085 080 5632.