Your Cart

Gratis verzending vanaf €70 Levering binnen 3-7 werkdagen Duurzame levering via PostNL

Wedstrijdkleding en Teamkleding voor volleybalclubs

Wedstrijdkleding en teamwear voor volleybalclubs

 

 

Wedstrijdkleding en Teamkleding op maat voor volleybalclubs in Nederland

Wij begrijpen dat het hebben van een herkenbare en hoogwaardige wedstrijdkleding en teamkleding essentieel is voor elke volleybalvereniging. Daarom bieden wij op maat wedstrijd- en teamkleding van topkwaliteit, zodat elk team met trots kan schitteren op het veld.

 

Wij zijn de trotse en officiële kledingsponsor van Scherp in Packaging ZVH Heren 1, uitkomend in de Nederlandse Eredivisie Volleybal

Een speciaal ontworpen en gesublimeerd trainingsshirt voor Volley Lek & IJssel

 


Unieke wedstrijdkleding en teamkleding

Bij Sportkledingopmaat.nl geloven we in individualiteit en
stijl. Onze ervaren ontwerpers werken nauw samen met volleybalclubs om unieke
kledinglijnen te creëren die perfect aansluiten bij de identiteit van de
vereniging. Of het nu gaat om wedstrijdtenues, trainingspakken of accessoires,
wij zorgen ervoor dat jouw team eruit springt en zich onderscheidt van de rest.

Sublimatie: Een interessante optie voor wedstrijdkleding

Eén van de meest gekozen opties die wij aanbieden voor op maat gemaakte wedstrijdkleding is sublimatie. Sublimatie is een geavanceerde techniek waarbij de inkt direct in de stof wordt geïnjecteerd, wat resulteert in heldere en levendige kleuren die niet vervagen.

Deze methode zorgt niet alleen voor duurzame en kleurvaste kleding, maar biedt ook onbegrensde mogelijkheden voor het integreren van complexe ontwerpen en patronen. Met sublimatie kunnen wij jouw volleybalteam voorzien van kleding die niet alleen functioneel is, maar ook visueel indrukwekkend.

In-house kledingbedrukking: unieke opties voor jouw team

Bij Sportkledingopmaat.nl hebben we de mogelijkheid tot het bedrukken van wedstrijdkleding en teamkleding in-house.. Dit stelt ons in staat om levertijd enorm te verlagen. In de meeste gevallen kan bestelde kleding al dezelfde week worden verzonden.

Wij begrijpen dat elk team uniek is, en daarom bieden wij diverse opties voor het aanbrengen van kleuren, vormen en andere uitingen van (sponsor) logo’s op de kleding.

Onze professionele drukkers hebben oog voor detail en streven naar perfectie bij elke bedrukking. Wij zorgen ervoor dat de teamkleding een mooi exemplaar wordt dat zowel de spelers als supporters trots zullen dragen.


Webshop voor leden

Om het bestellen van teamkleding zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om een gepersonaliseerde webshop voor de leden van de volleybalclub op te zetten. In de webshop kunnen leden gemakkelijk hun favoriete teamkleding en accessoires bestellen.

Het proces is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat leden met slechts enkele klikken hun gewenste items kunnen aanschaffen. Het is mogelijk om namen en/of initialen toe te voegen zodat leden echt een gepersonaliseerd item hebben.

Bekijk onze huidige webshops voor diverse clubs op onze website. Link naar webshops


'Onze' verenigingen

Financiële ondersteuning voor verenigingen

Bij Sportkledingopmaat.nl begrijpen we dat financiële stabiliteit essentieel is voor de groei van volleybalverenigingen. Daarom introduceren we een uniek programma waarbij een percentage van elke verkochte kledingstuk rechtstreeks terugvloeit naar de clubkas. Door teamkleding bij ons aan te schaffen, dragen leden niet alleen bij aan een professionele uitstraling van het team, maar ook aan de financiële gezondheid van de vereniging.

Samen werken aan succes

Bij Sportkledingopmaat.nl gaan wij verder dan alleen het leveren van sportkleding; wij streven ernaar om een unieke ervaring te bieden waarbij de volleybalclub centraal staat. Kies voor sublimatie of in-house kledingbedrukking en ontdek de grenzeloze mogelijkheden om jouw volleybalvereniging te laten opvallen, zowel op als naast het volleybalveld.

Voor meer informatie over een kledinglijn voor de volleybalclub, neem gerust contact met ons op via info@sportkledingopmaat.nl of bel ons op 085-0805632. Het is ook mogelijk om het formulier onderaan de pagina in te vullen.

FAQ

Hoe kunnen wij verder helpen?

Bij Sportkledingopmaat.nl denken wij graag mee met jouw wensen. Wil jij meer informatie over een eigen kledinglijn of ben je toe aan een oriënterend gesprek. We helpen je graag verder.

Liever telefonisch contact, bel ons op 085 080 5632.