Your Cart

Gratis verzending vanaf €70 Levering binnen 3-7 werkdagen Duurzame levering via PostNL

Sportverenigingen

Sportkleding voor verenigingen

 

Sportkleding op maat voor Verenigingen

Sportkledingopmaat.nl is dé specialist in op maat gemaakte sportkleding voor verenigingen! We bieden een uitgebreid assortiment textielsoorten en diverse soorten transfers voor de bedrukking van de sportkleding. Ons doel is om verenigingen te voorzien van kwalitatieve sportkleding die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan de unieke identiteit van de club. 

Dankzij onze webshop, speciaal ingericht voor verenigingen, kunnen we ook jouw club helpen om de clubkas te vullen. Lees verder en ontdek hoe we samen met verenigingen werken om hun sportieve ambities te realiseren!

Wij zijn de trotse en officiële kledingsponsor van Scherp in Packaging ZVH Heren 1, uitkomend in de Nederlandse Eredivisie Volleybal
Diverse soorten textiel voor bedrijfskledingOp maat gemaakte sportkleding voor verenigingen

Bij Sportkledingopmaat.nl begrijpen we dat elke vereniging unieke behoeften heeft als het gaat om sportkleding. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw team er representatief uitziet op het veld of tijdens wedstrijden. Met ons ruime assortiment textielsoorten, zoals ademende stoffen, vocht afvoerende materialen en duurzame vezels, kunnen we de perfecte sportkleding creëren die aan al jouw wensen voldoet.

Diverse soorten transfers voor unieke bedrukking

Een clubuitstraling is essentieel om eenheid en teamgeest te bevorderen. Sportkledingopmaat.nl biedt diverse soorten transfers voor de bedrukking van de sportkleding. Of je nu het clublogo, spelersnamen, rugnummers of sponsorlogo’s wilt laten bedrukken, onze hoogwaardige transfers zorgen voor een professionele uitstraling en langdurige duurzaamheid. Laat je creativiteit de vrije loop, en wij zorgen voor een prachtige en opvallende bedrukking!

Partnerschap met verenigingen


Bij Sportkledingopmaat.nl zijn wij trots op onze langdurige samenwerkingen met diverse verenigingen uit verschillende takken van sport. Wij zijn er om te helpen en met de vereniging mee te denken, zodat wij samen de beste oplossingen kunnen vinden voor een sportclub. Onze collega’s staan klaar om te adviseren over ontwerpen, materialen en andere belangrijke aspecten om ervoor te zorgen dat de sportkleding aan al jullie verwachtingen voldoet.

Leverancier van o.a.

Sportkledingopmaat.nl is leverancier van Craft Sport- en Bedrijfskleding


Webshop speciaal voor verenigingen

Om het bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, hebben we een gebruiksvriendelijke webshop opgezet, speciaal voor leden van verenigingen. Hier kunnen leden gemakkelijk hun gepersonaliseerde sportkleding bestellen. Dit bespaart tijd en moeite, zodat iedereen zich kan richten op wat er echt toe doet: sporten en de club (financieel) steunen!

Bekijk onze huidige webshops voor diverse clubs op onze website. Link naar webshops


Webshops voor onder andere

Voor elke vereniging: Sportkledingopmaat.nl

We zijn er trots op dat wij een breed scala aan verenigingen kunnen bedienen. Of je nu een voetbalteam, hockeyclub, basketbalvereniging of welke sport dan ook vertegenwoordigt, bij Sportkledingopmaat.nl staan wij voor je klaar. Wij nemen de tijd om te begrijpen wat je nodig hebt, zodat wij sportkleding kunnen creëren die perfect past bij de identiteit en ambities van jouw vereniging.

Samen werken aan succes

Wij zijn gepassioneerd in het leveren van hoogwaardige sportkleding voor verenigingen. Wij geloven in de kracht van sport om gemeenschappen te verenigen en mensen samen te brengen. Door samen te werken met verenigingen streven wij naar succes op en buiten het speelveld. Laat Sportkledingopmaat.nl jouw club ondersteunen en samen werken aan een succesvolle toekomst! Voor meer informatie over een kledinglijn voor jouw sportvereniging, neem gerust contact met ons op via info@sportkledingopmaat.nl of bel ons op 085-0805632.

FAQ

Hoe kunnen wij verder helpen?

Bij Sportkledingopmaat.nl denken wij graag mee met jouw wensen. Wil jij meer informatie over een eigen kledinglijn of ben je toe aan een oriënterend gesprek. We helpen je graag verder.

Liever telefonisch contact, bel ons op 085 080 5632.