Your Cart

Gratis verzending vanaf €70 Levering binnen 3-7 werkdagen Duurzame levering via PostNL

Druktechnieken

Druktechnieken

Logo’s en teksten zijn een essentieel onderdeel van het afmaken en personaliseren van sport- en bedrijfskleding. De verschillende druktechnieken worden gebruikt om logo’s, bedrijfsnamen, teksten en afbeeldingen op de sport- en bedrijfskleding te plaatsen. Er zijn veel verschillende druktechnieken die worden gebruikt, waaronder sublimatie, transfer printing, borduren en zeefdruk. Elke techniek heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Hieronder beschrijven wij de veelgebruikte druktechnieken. Lees direct wat de voordelen per techniek is en hoe jij deze ook toe kunt passen.

SUBLIMATIE

Sublimatie is een druktechniek waarbij speciale inkt wordt gebruikt om designs in kleding te persen. De inkt wordt verwarmd en omgezet tot een gas, waarbij het in de stof van de kleding trekt. Dit resulteert in duurzame vorm van afwerking en zorgt haarscherpe afbeeldingen.

Sublimatie is een populaire keuze voor het personaliseren van sportkleding en teamuitrusting vanwege de hoge kwaliteit van afwerking en de mogelijkheid om in verschillende kleuren te drukken.

Lees meer

TRANSFER Bedrukking

Transfer bedrukking is populaire druktechniek die wordt gebruikt voor het bedrukken van sport- en bedrijfskleding. Deze techniek wordt gebruikt om afbeeldingen of teksten op kleding te drukken. Deze techniek is flexibeler dan zeefdruk omdat de afbeeldingen kunnen worden verwerkt met een breed scala aan kleuren en effecten.

Het voordeel van het bedrukken van een transfer is dat het een goedkope en flexibele druktechniek is met een hoge kwaliteit.

Lees meer

Borduren

Borduren is een techniek die wordt gebruikt om logo’s, teksten en patronen op kleding te krijgen. Het voordeel van borduren is dat het een stevige, duurzame afdruk oplevert die niet gemakkelijk kan vervormen.

Deze techniek wordt meestal gebruikt voor het bedrukken van bedrijfslogo’s en teksten, omdat deze techniek een hoge kwaliteit heeft levert.

Lees meer

Zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek die wordt gebruikt om afbeeldingen, logo’s of teksten op kleding te drukken. Het heeft een scherpe, duidelijke afdruk, waardoor het ideaal is voor het maken van professionele afbeeldingen en/of teksten.

Het voordeel van zeefdruk is dat het een relatief goedkope druktechniek is die een hoge prestatie levert.

Lees meer

START HIER JOUW DROOM!

Bij sportkledingopmaat.nl denken wij graag mee met jouw wensen. Wil jij met ons aan jouw droom beginnen of ben je toe aan een oriënterend gesprek. We helpen je graag verder.

Liever telefonisch contact, bel ons op 085 080 5632.